Premiär

Jag har länge gått och sneglat på den här delen av min hemsida. Blogg...hm...lite spännande är det allt. Jag tänker...varför inte. Anledningen till att jag startade min hemsida är för att jag känner mig så uppfylld av mitt nya intresse, akvarellmålning så varför inte passa på att skriva om det, min glädje och mina vedermödor kring mitt måleri. Jag antar att jag fortfarande befinner mig i smekmånaden. Allt är roligt och spännande, inte en enda gång har jag haft lust att kasta ut mina målarredskap och ge upp, oavsett hur pigmenten beter sig tycker jag fortfarande att de är helt bedårande....ja, lite som smekmånad faktiskt.

Troligen har jag inte tillräckligt mycket kunskap om det jag gör för att förstå hur svårt det egentligen är och hur det egentligen ska se ut. Jag lär mig mer och mer, mest genom "learning by doing" och jag hoppas att jag aldrig ska förlora glädjen och lusten även om jag kanske kommer att bli både kritiserad och refuserad så småningom. 

Jag har inte den blekaste aning om hur det går till i den här världen, men jag får väl bara ge mig ut och lära mig.

Jag skulle gärna vilja ha en utställning med min bilder så smånigom och har börjat klura lite på hur det skulle kunna gå till. Något som har blivit tydligt för mig är att när jag vågar berättar om mina funderingar för vänner och bekanta så får jag ett otroligt stöd från alla. Många delar med sig av sina idéer och jag har fått erbjudande att visa mina bilder i olika sammanhang, fantastiskt roligt!

Det blir ingen daglig uppdatering här...jag har ju ett annat liv som ska skötas också med heltidsjobb, tonårsbarn och vänner som jag gärna vill ägna tid till.

Tills vi ses igen....allt gott.

10 Jan 2015

Välkommen

Välkommen till www.aqvarellbycagu.se.

Facebook

Nyhetsbrev

Kontakt


(Lämna tom)

Länkar